Instagramda Ağır Çekim Video Paylaşımı

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle Instagramda paylaşımı oldukça artan ağır çekim video paylaşımı hakkında bilgiler vermeye başlayacağım.

Bundan 5 yıl önce kullanıma sunulan Instagram her geçen gün kullanımında artış göstermektedir. Gösterilen bu artış ile Instagram Facebook tarafından satın alınmıştır. Instagram'ın Facebook tarafından satın alınmasıyla beraber sürekli olarak yeni güncellemeler yapılmıştır. Yapılan en güzel özelliklerden birisi de instagram facebook ile giriş özelliğidir. Bu nedenle Instagram kullanımının artış göstermesinin en büyük sebeplerinden bir taneside fotoğraf paylaşımına özel olmasıdır. Ülkemiz ve dünya genelinde fotoğraf paylaşımının ve çekilmesinin sevilmesi Instagramın olumlu yönde etkilemiştir.

Aynı zamanda Instagram kullanımı arttırmak için her geçen gün farklı yenilikleri kullanıcıları ile buluşturmaktadır. Instagram yapış olduğu bu yenilikleri tasarlarken kulanıcıları göz ardı etmemesi büyük takdir kazanmıştır. Hazırlamış olduğu her tasarımda kullanıcıları tarafından beğenilerek kullanılmaktadır.


Fotoğraf paylaşımının sonrasında ise Instagramda video paylaşımında da yaygınlaşmaktadır. Yapmış olduğu instagram facebook ile giriş yap yeniliği ile birlikte video paylaşımı ile ilgilide yenilikler getiren Instagram bu video paylaşımını da bünyesinde barındırmıştır. Artık Instagramda fotoğraf paylaşımının yanında video paylaşımıda büyük ilgi görmektedir.


Instagram Stop-Motion Özelliği Nasıl Kullanılır?
  • Stop-Motion özelliğini kullanmak için ilk olarak Instagram hesabınıza giriş yapınız.
  • Ardından Ekranın sol üst kısmında bulunan Hikayeler (Stories) ikonuna tıklayınız.
  • Açılan kamera penceresinin alt kısmından bulunan (Normal,Boomerang...) ikonlarını en sonunda bulunan Stop-Motion özelliği seçiniz.
  • 5-7 Fotoğraf çekimi yapınız.
  • Çekimlerinizi yaptıktan sonra ekranın üst kısmından bulunan "BİTTİ" ikonuna tıkladıktan sonra paylaşımınızı izleyebilirsiniz.

İphone telefonlarında kullanıma sunduğu ağır çekim video moduda Instagram kullanıcıları tarafından sıklıkla kullanılmaktadır. İphone bu özelliği sayesinde beğenileri üzerine çekerken bu özelliğin Instagramda video paylaşımına yeni bir akım getirdiğini söylemeden geçmemek lazım. Artık Instagramda gezinirken ağır çekim videolara sıklıkla rastlamaktayız. Instagramda ağır çekim iphone cihazı sayesinde yeni bir akım haline gelmiştir.

Bu ve bunun gibi akllı cihazları bazı özellikleri Instagramda ön plana çıkmaya devam etmektedir. Tabiiki Instagramda fotoğraf ve video yeniliklerine hız kesmeden devam etmektedir.

Evet arkadaşlar bugün sizlerle Instagramda sıklıkla karşılaştığımız ağır çekim videolar hakkında bilgiler vermeye çalıştım.

Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.
Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle.

Hoşçakalın, takipte kalın  :)


Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnstagram'dan Kız Tavlama Teknikleri

Instagram'da Hikayeye Bakanlar Neye Göre Sıralanır ?