Akıllı Saatlerde Instagram Uygulaması



Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle akıllı saatlere gelen Instagram özelliği hakkında bilgiler vermeye çalışacağım.

Teknoloji her geçen gün farlı şekilde gelişmektedir. Akıllı telefonlarımız başta olmak üzere bununla beraber bir çok özellikler çıkmaktadır.
İlk olarak akllı gözlükler kullanılmaya başlanmıştı. Şimdilerde ise popüler haline gelen akllı telefonlarımızın için tasarlanan saatler. Bu akıllı saatler akllı cihaz markalarımızın üretmiş olduğu yeni teknoloji araçlarıdır.
Bu teknolojiyi en çok kullanan iphone ve samsung markalarıdır. Bu markalar kendileri arasıda hep yarış halindedirler.
Yapmış oldukları her yenilik ile birbirleri arasında rekabet halindedir. Bu markalar dünyaca tanınmış en kaliteli markalardandır.



Şimdi yapılan yeniliklerde en çok dikkat çeken sosyal medya desteği oldu. Bu işlemi ilk olarak iphone kullanıma sundu. Yani akıllı saat aracılığıyla Instagram uygulamasına giriş yapabilme olanağı kullanıcılarına sunmuştur. Yapmış olduğu bu uygulama ile iphone kullanıcılarının beğenisi kazanmıştır.
Bunun üzerine samsung uygulaması yeni çıkarmış olduğu cihazlarda bu uygulamayı eklemiştir. Samsungun kullanıcıları bu yapılan yenilikten de oldukça memnun kalmışlardır.

Teknoloji neredeyse her geçen gün yenilik göstererek hayatımızda büyük bir yer kaplamaktadır. Bu şekilde teknoloji vazgeçilemezlerimiz arasında yer almaktadır. Bu teknoloji kullanımını sevdiren uygulamaları atlamak olamaz. Bunların bir numaralısı hiç şüphesiz Instagram uygulamasıdır. Teknoloji sayesinde büyüyen Instagram milyonlarca kişi tarafından kullanılmaktadır.

Evet arkadaşlar bugün sizlerle Instagramın akıllı saatlerdeki yerinden bahsetmeye çalıştım.

Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.

Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle.

Hoşçakalın, takipte kalın

Yorum yapmayı unutmayın  :)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagramda Ağır Çekim Video Paylaşımı

İnstagram'dan Kız Tavlama Teknikleri

Instagram'da Hikayeye Bakanlar Neye Göre Sıralanır ?