Instagram ve Fotoğraf Paylaşımı




Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle Instagram ve fotoğraf paylaşımı hakkında bilgiler vermeye çalışacağım.

Sosyal medya son zamanlarda hayatımızda büyük bir yer almaktadır. 
Sosyal medya içinde en çok kullanılan sosyal paylaşım siteleridir. Bu sitelerin kullanım amaclı birbirleri arasında farklılık göstermektedir. 
Örneğin twitter haber içerikli yazılar paylaşımında, snapchat hikaye paylaşımı gibi fakat bunların içinde en çok kullanılan resim paylaşımı yapılan Instagramdır.

Instagram kullanılmaya başladığı günden bu zamana kadar herkezin ilgisini çekmiştir. Bu ilginin en büyük sebebi şuana kadar bu kadar kapsamlı bir fotoğraf paylaşım sitesinin olmamasıdır.
Fotoğraf paylaşımda büyük bir kitleye sahip Instagram ilk zamanlarda fotoğraf paylaşımı ile yaygınken son zamanlarda video paylaşımına verdiği yoğun çalışma ilede adından söz ettirmiştir. 

Son zamanlarda Instagram hem kullanımı açısından hemde arayüzü açısından büyük değişikliklere imza atmıştır. Bu yapmış olduğu yeniliklerden Instagram büyük bir popülerlik kazanmıştır. 
Bu yapmış olduğu yenilikler ilede sadece kendinde değişiklikler yapmamış farklı sosyal paylaşım sitelerine rakip uygulamalar yapmıştır. 
Örneğin stories uylaması ile snapchat uygulamasının korkulu rüyası haline gelmiştir. Bu özellik sayesinde snapchat uygulamasında yaptığımız hikaye paylaşımını artık Instagramın stories adı altında çıkardığı yenilik ile yapabilmekteyiz. Bu uygulama kullanımı oldukça artmış ve Instagram bu uygulama sayesinde çevresini genişletmiştir.

Lakin en çok yapılan fotoğraf paylaşımı başlı başına Instagram farklı bir hava katmaktadır.

Geçtiğimiz süre zarfında facebook tarafından satın alınan Instagram daha çok kitleye ulaşmayı başarmıştır. Şuanda yapılan araştırmalar sonucu Instagram kullanıcılarının 500 milyonu aştığı tespit edilmiştir. 
Instagram popülerliğini arttırmak için farklı şekilde yapacağı yenilikler merakla beklenmektedir.

Evet arkadaşlar bugün sizlerle Instagram ve fotoğraf paylaşımı hakkında bilgiler vermeye çalıştım.
Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.

Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle
Hoşçakalın, takipte kalın 

Yorum yapmayı unutmayın    :)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagramda Ağır Çekim Video Paylaşımı

İnstagram'dan Kız Tavlama Teknikleri

Instagram'da Hikayeye Bakanlar Neye Göre Sıralanır ?