İnstagram Fotoğraflarını Taslak Olarak Kaydetme


Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle Instagramda paylaşacağımız fotoğrafları paylaşmadan nasıl kayıt edebileceğimizi anlatmaya çalışacağım.

Sosyal paylaşım sitesi olarak kullanıma sunulan Instagram fotoğraf paylaşımında çığır açmıştır. Her gün milyonlaca kişinin fotoğraf paylaşımı yaptığı bu uygulama her geçen gün büyümektedir. Fotoğraf paylaşımına farklı bir akım getiren Instagram bu işlemi dahada sevdirmek için farklı yenilikler yaparak kullanıcılarına sunmaktadır. Bu yapılan yeniliklerde kullanıcılar tarafından beğenilmekte ve kullanılmaktadır.
Bu kadar fazla fotoğraf paylaşımı yapılan bu sitede paylaştığımız fotoğrafları yedeklemek oldukça önem arz etmektedir. Bunu fark eden Instagram bu konu hakkında da bir yenilik yapma çalışması içerisine girmiştir. Yapmış olduğu çalışmalar sonucun geliştirdiği bir sistem ile ınstagram kullanıcılarının fotoğrafları saklamaya başlamıştır. 
Instagramda paylaştığımız fotoğrafları bile yedeklemektedir. Bu sitem kullanıcılar tarafından oldukça beğenilmektedir.




Bu yenilik ile sadece paylaştığımız fotoğraflar değil paylaşmayı düşündüğümüz fakat paylaşmadığımız fotoğrafları bile yedekleme imkanı sunmaktadır. 

Bu işlemi gerçekleştirmek oldukça basit bir işlem gerektirmektedir. İlk olarak yapmamız gereken normal fotoğraf paylaşır gibi fotoğraflarımızı seçmek ve bu seçtiğimiz fotoğraf üzerinde filtreleme, açıklama ekleme,arkadaş ekleme, konum ekleme gibi değişiklikler yapıyoruz. En son aşamaya geldiğimizde fotoğrafımızı paylaşmak yerine geri butonuna basıyoruz ve karşımıza çıkan taslak olarak kaydet düğmesine basmamız. Bu şekilde paylaşacağımız fotoğraf üzerinde bütün ayarları yapıp kaydede bilmekteyiz. 
Kaydettiğimiz fotoğrafı sonrasında ise paylaşabiliyoruz. 

Bu işlem kullanıcıların takdirini toplamıştır.

Evet arkadaşlar bugün sizlerle Instagramda fotoğraflarımızı kaydetme ile ilgili bilgiler vermeye çalıştım.
Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.

Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle.
Hoşçakalın, takipte kalın  

Yorum yapmayı unutmayın  :) 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagramda Ağır Çekim Video Paylaşımı

İnstagram'dan Kız Tavlama Teknikleri

Instagram'da Hikayeye Bakanlar Neye Göre Sıralanır ?