Instagramda Gizli Hesap



Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle Instagramda hesabımızı gizli konumu ile ilgili bilgiler vermeye çalışacağım.

Sosyal paylaşım sitesi olan Instagram her geçen gün farklı kullanıcıları bünyesine dahil etmektedir.  Instagram kullanımı fotoğraf paylaşımında büyük önem arz etmektedir. Instagramın yapmış olduğu her yenilikte fotoğraf paylaşımına vermiş olduğu önemi her seferinde ispatlamaktadır. 

Instagramın kullanıcılarında artış göstermesi kullanıcıların Instagramı kullanma amaclı farklılık göstermektedir. Bazı hesaplar şahsi hesaplardır. Bu hesaplar kendi çevresindeki insanlarla fotoğraf paylaşımı amaclı kullanmaktadır.

Bazı hesaplar ise satış amaclı hesaplardır. Instagramın büyümesiyle satış amaclı açılan hesaplarda artış göstermiştir.Bu hesaplarda işini iyi yapan kişiler güzel yerlere gelerek istedikleri satışları yapmaktadırlar.



Instagramın farklılık gösteren kullanım amacları armasıyla Instagramın bazı özelliklerini kullanmaya başlamışlardır. Instagramda en çok kullanılan özellik ise gizlilik konumudur. 

Gizlilik konumu aktif olduğu zaman Instagramda yapmış olduğunuz paylaşımları sadece sizi takip eden kişiler görebilmektedir. Sizi takip etmeyen kişiler fotoğraflarınızı görebilmek için sizi takip etmesi gerekmektedir. Bu işlemde hesabınıza erişmek isteyen hackerları engellemektedir.

Eğer hesabınız gizlide değil ise paylaşılarınızı herkes görebilmektedir. Hesapları açık konumda tutanlar daha çok tercih etmektedir. Tercih etmelerinin sebebi ise herkes tarafından görünür olmaktadır. 

Evet arkadaşlar bugün sizlerle Instagram gizli konumu ile ilgili bilgiler vermeye çalıştım. 
Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.

Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle.

Hoşçakalın, takipte kalın :) 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagramda Ağır Çekim Video Paylaşımı

İnstagram'dan Kız Tavlama Teknikleri

Instagram'da Hikayeye Bakanlar Neye Göre Sıralanır ?