Instagrama Özel Yazıcı



Sosyal paylaşım sitesi olarak kullanıma sunulan Instagram kısa süre içerisinde büyüyerek adından her söz ettirmeyi başardı. O kadar çok kullanılıyorki Instagram yeni yapılan teknoloji aletlerinde yer verilmektedir.

Instagram o kadar çok kullanılıyorki artık akıllı telefonlarda Instagrama özel tuş bile tasarlanmıştır. Instagramın bu kadar büyümesi sadece akllı cihazlarda yer almasını sağlamadı nerdeyse bütün teknolojik cihazlarda yer almaktadır. Akıllı cihazlardan sonra Instagrama özel yazıcı dahi çıkartıldı.
 
Dünyaca tanınmış olan bir yazıcı markası Canon Instagrama özel yazıcı üretmeye başlamıştır. Üretmi olduğu bu yazıcılara Pixman adını vermiştir. Bu yazıcıların en belirgin özelliği ise Instagramda bulunan fotoğrafları anında basmasıdır. Yapmış olduğu bu özellik ile adından söz ettirmeyi başarmıştır. Bunda tabiiki Instagramın büyük etkisi bulunmaktadır.







Bu yazıcı sisteminde resim çıkartmak oldukça kolay bir işlemdir.
Yapmamız gereken yazıcıya İnternet aracılığı ile bağlanmak. Bu işlemi yaptıktan sonra yazıcının üzerinde bulunan tuşla yazıcıdan Instagram hesabımıza giriş yapıyoruz. Instagram adresimize giriş yaptıktan sonra istediğimiz resmi tek tuşla çıkartabilmekteyiz. Bu işlemi gerçekleştirmek için başka uygulamalara gerek yok İnternet bağlantımızın olması yeterli oluyor.

Bu özelliği sayesinde Canon müthiş satış rakamlarına ulaşmıştır. Diğer yazıcılara göre farklılık gösteren bu yazıcı oldukça beğenilmiştir.

Bu şekilde Instagramın ne kadar büyük bir platform haline geldiğini görmek hiçte zor değil.

İlerleyen zamanlarda teknolojilerin Instagrama özgü özelliklere yer vermesi merakla beklenmektedir.

Evet arkadaşlar bugün sizlerle Instagrama özel yazıcı hakkında bahsetmeye çalıştım.

Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.

Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle.

Hoşçakalın, takipte kalın

Yorum yapmayı unutmayın    :) 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagramda Ağır Çekim Video Paylaşımı

İnstagram'dan Kız Tavlama Teknikleri

Instagram'da Hikayeye Bakanlar Neye Göre Sıralanır ?