Instagramda Stories Kullanımı Sevildi



Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle Instagram stories kullanımı hakkında bazı bilgiler vermeye çalışacağım.

Sosyal paylaşım siteleri arasından en popüler olan Instagram ilk başlarda fotoğraf paylaşımı ile yakaladığı popülerliği yapmış olduğu farklı yenilikleri kullanıma sunarak devam ettirmektedir. 
Instagramda paylaşılan fotoğrafların sayısı her geçen gün artış göstermektedir. Instagramın bu denli büyümesinin en büyük etkeni fotoğraf paylaşımına vermiş olduğu önemden kaynaklanmaktadır.

Instagram bu büyümesine devam edebilmek için her fırsatta yenilikler yapmaktadır. Yapmış olduğu bu yeniliklere fotoğraf paylaşımı yenilikleri olarak başlayan Instagram sonrasında video paylaşımı ile ilgili yapmış olduğu yeniliklerde de gündeme gelmeyi başarmıştır.
Instagramın bu çalışmaları sonucunda şuanda en çok kullanılan sosyal paylaşım sitesi haline gelmiştir. 

Sadece fotoğraf ve video alanında yapmış olduğu yeniliklerle yetinmeyen Instagram Snapchat uygulamasından bildiğimiz hikaye paylaşımını da kullanıma sunmuştur. Instagramın bu hikaye paylaşımına verdiği isim ise stories uygulamasıdır. Instagram bu uygulama sayesinde hem snapchat uygulamasının en büyük rakibi haline gelmiş hemde kendi popülerliğini ikiye katlamıştır. 





Instagramın bu uygulamayı kullanıma sunduktan kısa bir süre sonra bütün Instagram kullanıcıları tarafından kullanılmaya başlanmıştır. Bu uygulama Instagram kullanıları tarafından o kadar sevilmişki yapılan araştırmalar sonucunda günde 100 milyonu aşan kişi bu uygulama sayesinde Instagram hikaye paylaşımı yaptığı tespit edilmiştir. 

Instagram bu ve bunun gibi uygulamaları bulduğu her fırsatta kullanıma sunması Instagramın  en çok kullanılan sosyal paylaşım sitesi haline gelmesinde büyük roller oynamaktadır. 

Instagramın gelecek günlerde ne tür yenilikler yapacağı kullanıcıları tarafından merakla beklenmektedir.

Evet arkadaşlar bugün sizlerle Instagramın hikaye paylaşımı olan stories uygulamsının sevilmesinden bahsetmeye çalıştım. 
Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.

Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle.

Hoşçakalın, takipte kalın 

Yorum yapmayı unutmayın   :)  

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagramda Ağır Çekim Video Paylaşımı

İnstagram'dan Kız Tavlama Teknikleri

Instagram'da Hikayeye Bakanlar Neye Göre Sıralanır ?