Instagramda Aynı Anda Farklı Hesap Yönetmek



Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle Instagramda aynı anda farklı hesapları nasıl yöneteciğimizi anlatmaya çalışacağım.

Sosyal paylaşım siteleri arasındaki yerini bundan 5 sene önce alan Instagram kısa süre içerisinde farklı kişiler tarafından kullanılmaya başlanmıştır. Kullanıma başlayan kişiler her geçen gün artış göstererek milyonlarca kişiye ulaşmıştır. Instagramın bu denli büyümesi kullanıcıların ilgisini dahada arttırmıştır.
Instagramın bu denli büyümesinin bazı etkileri vardır. Bu etkiler şüphesiz yapılan yeniliklerdir. Yapılan bu yeniliklerin fotoğraf paylaşımını daha mükemmel hale getirebilmek için yapılan yeniliklerdir. Yenilikler yapılırken Instagram kullanıcılarının görüşleride göz önünde bulundurulmaktadır. Bu şekilde yapılan yeniliklerin hepsi kullanıcılar tarafından beğenilmektedir.

Instagram adından her alanda söz ettirmeye başlamıştır. Bu şekilde Instagramın kullanım amacları farlılık göstermektedir. Bazı kullanıcılar şahsi hesaplar açarak Instagramda dilediği gibi gezinirken bazı hesaplar ise satış amaclı yani ticaret sayfalarıdır.





Instagramda kullanımları değiştikçe kullanıcılar atmaktadır. Satış hesaplarının sahiplerinin birde şahsi hesapları bulunmaktadır. Bunun için iki hesabı aynı anda yönetme ihtiyacı duyulmaktadır.
Bu ihtiyaca gidermek çok basit. Instagramın çoklu hesap işlemini kullanarak bu ihtiyaç ortadan kalkmaktadır.
Yani bir hesaptan diğer hesaba geçiş yaparken çıkış yapmamıza gerek yok. Aynı anda hesaplar arasında geçiş yapabilmekteyiz.

Bu işlemi gerçekleştirmek için Instagramın ayarlar bölümünden hesap ekle butonuna basarak işlemi gerçekleştire biliriz.

Evet arkadaşlar bugün sizlerle Instagramda aynı anda farklı hesapları yönetebildiğimizi anlatmaya çalıştım.
Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.

Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle.
Hoşçakalın, takipte kalın.

Yorum yapmayı unutmayın    :)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagramda Ağır Çekim Video Paylaşımı

İnstagram'dan Kız Tavlama Teknikleri

Instagram'da Hikayeye Bakanlar Neye Göre Sıralanır ?