Instagram ve Video



Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle Instagram ve Video hakkında bilgiler vermeye çalışacağım.

Sosyal paylaşım sitesi olarak bundan 5 yıl önce kullanıma sunulan Instagram oldukça ilgi görmüş ve beğenilmiştir.
Sosyal paylaşımla ilgili bir çok site bulunmaktadır. Bu sosyal medya siteleri farklı amaclarla kullanılmaktadır. Bu sosyal paylaşım siteleri arasında en çok ilgi gören uygulama ise Instagram oldu. Ülkemizde sosyal medya sitelerine ilgi büyüktür. Bu ilgileri üzerine toplayan Instagramın başarılı olma sebeplerinden bir tanesi ise ülkemizde fotoğraf paylaşımın yaygın olmasıdır.
Bu ilgiyi gören Instagram her geçen gün yenilikler yaparak bu paylaşımları daha cazip hale getirmektedir. Yapılan bu yaniliklerde kullanıcılar tarafından beğenilmektedir.



Bu fotoğraf paylaşımı ardından son zamanlarda Instagram video paylaşımına da ağırlık göstererek yenilikler yapmaya başlamıştır. Bu yenilikler sayesinde Instagramda fotoğraf paylaşımı kadar video paylaşımıda artış göstermiştir. Bu yapılan yeniliklerin tamamiyle video paylaşımı ile ilgili olması kullanıcılar tarafından beğenilmiştir.
Bu yeniliklerden bazıları video görüntülenme, video süresinin 60 sn olması gibi bu tür yenilikler yapılmıştır. Yapılanların amacları kullanan kişilere göre farklılık göstermektedir bazıları satış hesapları için önem arz etmektedir bazılarında ise kişisel hesaplarda önem arz etmektedir.

Instagram bu yeniliklere hız kesmeden devam etmektedir. Yapmış olduğu yenilikler ilede takipçilerin beğenisini kazanmaya ve farklı kullanıcılar kazanmaya devam etmektedir. 1. sıralarda yer alan Instagramın yeni güncellemeleri merakla beklenmektedir.

Evet arkadaşlar bugün sizlerle Instagram ve video paylaşımı hakkında genel bilgiler vermeye çalıştım.
Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.

Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle.
Hoşçakalın, takipte kalın

Yorum yapmayı unutmayın   :)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagramda Ağır Çekim Video Paylaşımı

İnstagram'dan Kız Tavlama Teknikleri

Instagram'da Hikayeye Bakanlar Neye Göre Sıralanır ?