Telefon Rehberindeki Kişilerimizi Instagramda Takip Etmek





Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle Instagram kullanıcılarının telefonlarında kayıtlı kişilerin Instagram hesaplarını nasıl takib edebileceğimizi anlatmaya çalışacağım.

Sosyal paylaşım sitesi olarak kullanıma sunulan Instagram kısa bir süre içinde milyonlarca kişi ile etkileşime geçip hayatlarında büyük bir yer sahibi olmuştur. Bu şekilde büyümesini devam ettirmek için Instagram her geçen gün kullanıcılarını göz önünde bulundurarak farklı özelliklerini kullanıma sunmaya başlamıştır. Bu şekilde de çevresini genişletmeye başlamıştır.
Instagram kullanıcıları bu yenilikleride beğenerek kullanmaktadır. Bu yeniliklere geçtiğimiz günlerde oldukça ağırlık vermektedir. Instagram yapmış olduğu bu yenilikler ile tasarımını dahi tamamen değiştirmiştir. Bu yenilikleri kullanıcıları tarafından beğenilmiş ve şuanda 500 milyonu aşan kullanıcıya ulaşmayı başarmıştır.

Bu yeniliklerden bir tanesi ise telefon rehberinde kayıtlı kişilerin Instagram adreslerine ulaşıp takip etmemiz. Bu uygulama ile beraber insanların birbirleri ile etkileşimi oldukça artmıştır. Çünkü telefonumuzda kayıtlı olan kişileri kaydedip daha yakından takip etme olanağımız olmaktadır.

Bu yeniliğim ise kullanımı oldukça basittir. Gelin hep beraber bu yeniliğin kullanımını öğrenelim.

Telefonumuzda kayıtlı olan kişilerin Instagramını bulmak için yani Instagramın bu özelliğini kullanam bilmemiz için Instagramın ayarlar bölümüne giriş yapıyoruz. Bu bölüme giriş yaptıktan sonra ise karşımıza çıkan seçeneklerin üst kısmında (ARKADAŞLARINI BUL) seçeneğinin alt kısmında rehber işaretine tıklıyoruz ve buraya tıkladıktan sonra rehberimizde kayırlı olan kişilerin Instagram hesapları karşımıza çıkmaktadır. Burada rehberimizde kayıtlı kişilerin Instagram hesapları olanlar çıkmaktadır. Instagram hesabı olmayanların isimleri çıkmamaktadır.

Bundan sonra ise rehberimizde ekli olan kişilerin Instagram hesaplarından istediğimizi (TAKİP ET) butonuna tıklayarak takip edebiliriz.
Hepsini takip etmek istediğimiz zaman teker teker takip isteği yollamamıza gerek yok. Instagram bununda kolayını üretmiş (TÜMÜNÜ TAKİP ET) butonuna tıklayarak hepsini tek tuşla takip isteği gönderebiliriz.

Evet arkadaşlar bugün sizlerle rehberimizde kayıtlı kişilerin Instagram hesaplarına nasıl ulaşabileceğimizi anlatmaya çalıştım.

Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.

Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle.
Hoşçakalın, takipte kalın

Yorum yapmayı unutmayın    :)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagramda Ağır Çekim Video Paylaşımı

İnstagram'dan Kız Tavlama Teknikleri

Instagram'da Hikayeye Bakanlar Neye Göre Sıralanır ?