Instagramda Kullanıcı Engelleme



Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle Instagramda istemediğimiz bir kullanıcıyı nasıl engelleye bileceğimizi anlatmaya çalışacağım. 

Sosyal paylaşım sitesi olan Instagram çıktığı günden bu zamana kadar büyük bir mesafe katetmiştir. 
Milyonlarca kişi tarafından kullanılmaktadır. Bu kullanıcıların bazıları bu uygulamayı kötü amaclı olarak kullana bilmektedirler. Instagram bunu fark edip bunun önlemini almıştır.
Bu kötü amacı kullanıcıları engelleyebilmekteyiz. Bu kullanıcıları engelledikten sonra engellediğimiz kullanıcı bizim fotoğraflarımıza, profilimize erişim sağlayamamaktadır. Bize mesaj dahi gönderememektedir. Bu sayede bu tür kişilerden kurtulabilmekteyiz.
Instagramın bu tür kullanıcılar için aldığı engelleme önlemi herkes tarafından beğenilip kullanılmaktadır.

Peki İstemediğimiz Bir Kullanıcıyı Nasıl Engelleyebiliriz?

Bu işlemi gerçekleştirmek oldukça kolaydır.
İlk olarak yapmamız gereken engellemek istediğimiz kullanıcının profiline girmemiz. Profiline giriş yaptıktan sonra profilinin sol üst köşesinde bulunan simgeye tıklıyoruz ve karşımıza çıkan (KULLANICIYI ENGELLE) butonuna basarak kullanıcıyı engellemiş oluyoruz.

Eğer kullanıcının engelini kaldırmak istediğimiz zaman aynı işlemi gerçekleştirerek (KULLANICI ENGELLEMESİNİ KALDIR) butonuna tıklayarak kullanıcının engelini kaldırabilmekteyiz. 

Evet arkadaşlar bugün sizlerle Instagramda istemediğimiz bir kullanıcıyı nasıl engelleyebileceğimizi anlatmaya çalıştım. 
Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir. 

Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle
Hoşçakalın, Takipte kalın

Yorum yapmayı unutmayın :) 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagramda Ağır Çekim Video Paylaşımı

İnstagram'dan Kız Tavlama Teknikleri

Instagram'da Hikayeye Bakanlar Neye Göre Sıralanır ?