Instagramın Selfie Emojileri.





Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle yeni selfie emojileri hakkında bilgiler vermeye çalışacağım.

Sosyal paylaşım sitesi olan Instagram kullanıma sunulduğu günden bu güne kadar her çeşit fotoğrafın paylaşılmasına olanak sunmuştur.
Bu paylaşımlar ile beraber gelen popülerlik Instagramın oldukça çok büyümesine sebep olmuştur.
Bu resim paylaşımının bir numaralı olanı ise selfie'dir. Yani öz çekim. Bunun artması üzerine Instagram selfie emojilerini kullanıma sunmuştur.

Gelin selfie hakkında ve emojiler hakkında kısa bir bilgilenelim.

Instagram ile beraber aslında hayatımıza oldukça yeni şey girdi. Bunlar arasında Instagram’ın oluşturduğu akımlar da ilk sırada yer ediniyor. Doğal olarak ki söz mevzusu akım olunca ilk akla gelende selfie çekimleri oluyor. İlk etapta bir tek fotoğraf akımı olarak ortaya çıkan selfie şu demek oluyor ki Türkçe karşılığıyla öz çekim aslında kısa süre içinde önüne geçilemez bir akım haline geldi. Bir süre sonra sırf bu iş için üretilen ürünlerle bile karşılaşmaya başladık. Hatta öyle ki son dönemde selfie için özel tasarlanmış akıllı telefonları bile görür olduk.

Selfienin bu çıkışı yalnız ürün bazında değil sosyal medya kullanımında da büyük değişiklikler yaşanmasına neden oldu. Özellikle Instagram ve feysbuk benzer biçimde platformlarda en çok paylaşım meydana getirilen tür selfie olunca artık sosyal medya uygulamaları da bu konuda büyük değişimlere gitti. Yapılan değişimler sonrasında artık selfie emojilerinin oluşturulduğunu da görmeye başladık. Bununla birlikte son alınan kararla artık selfie emojilerinin bir tek toplumsal medya uygulamalarında değil akıllı telefon klavyelerinde de yer alacağı öğrenildi. Selfie emojisiyle birlikte artık selfie akımının yerini sağlamlaştıracağını da söylemek mümkün.

Evet arkadaşlar bugün sizlerle Instagramın selfie emojileri hakkında bilgiler vermeye çalıştım umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.

Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle.

Hoşçakalın, takipte kalın.

Yorum yapmayı unutmayın   :)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagramda Ağır Çekim Video Paylaşımı

İnstagram'dan Kız Tavlama Teknikleri

Instagram'da Hikayeye Bakanlar Neye Göre Sıralanır ?