Facebook'un Instagramı Satın Alması



Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle Facebookun Instagramı satın alması hakkında bilgiler vermeye çalışacağım.

Instagram bir sosyal paylaşım sitesi olarak kullanıma sunulmuştu. Genellikle fotoğraf paylaşımının ağırlıklı olduğu bu sosyal paylaşım sitesinde gün geçtikçe büyümeye başladı ve bir zaman sonra en çok kullanılan sosyal paylaşım sitesi haline geldi. Bu kadar büyüme gösteren Instagram her geçen gün yeniliklerine yenilik katarak büyümesini sürdürmeyi başarmıştır.

Gün geçtikçe video paylaşımında da büyük bir mesafe katan Instagram artık hersin bildiği ve beğenilerek kullanılan bir sosyal paylaşım sitesi haline geldi.
Bu büyümenin en büyük etkenlerinden bir taneside Instagramın her gün yeniliklerine yenilik katmasıdır. Son zamanlarda da yapmış olduğu büyük değişiklikler ilede 500 milyonu aşan kullanıcı kitlesine ulaşmayı başarmıştır.








Çoğu kişinin bilmediği Instagramın en güçlü büyüme nedeni ise Facebook tarafından satın alınmasıdır.
Facebook ta bir sosyal paylaşım sitesidir. Bu sitede oldukça büyük bir kitlesi vardır.
Instagramı satın almasıyla hem kendisi için hemde Instagram için büyük bir yeniliktir.  Bu sayede iki sosyal paylaşım sitesininde kullanıcıları artmış 1. sıralara isimlerini yazdırmayı başarmışlardır.

Evet arkadaşlar bugün sizlerle Facebook un Instagramı satın alması hakkında bilgiler vermeye çalıştım umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.

Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle.
Hoşçakalın, takipte kalın

Yorum yapmayı untmayın   :)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagramda Ağır Çekim Video Paylaşımı

İnstagram'dan Kız Tavlama Teknikleri

Instagram'da Hikayeye Bakanlar Neye Göre Sıralanır ?