Instagramda Nasıl Fenomen Olunur?



Merhaba arkadaşlar bugün Instagramda nasıl fenomen olunacağı ile ilgili vermeye çalışacağım. 

Sosyal paylaşım sitesi olan Instagram son zamanların en çok kullanılan ve ilgi gören sitelerden bir tanesidir.
Tabiki bu kadar çok kullanılan ve herkezin ilgi odağı olan Instagramda herkes fenomen olmak isteyebilir. Ama sadece istemekle bitmiyor çok emek istemektedir.

Peki Neler Yapmalıyım? 

İlk olarak çekmiş olduğunuz bütün fotoğrafları paylaşmayalım çünkü çok sık paylaşılan resimler ilgi çekiçi olamamaktadır. Resimlerinizi özenle seçip dikkat çekiçi hale getirmeye çalışın. Paylaştığınız resimlerin hikayeleri olmasına özen gösterin. Resimlerinizi paylaşırken saatlere dikkat edin. Bunları popüler sayfalardan örnek alarak yapa bilirsiniz. 

Fenomen sayfalarının en çok beğenilen gönderilerini kendinize idol edine bilirsiniz. Bu şekilde zamanla sizde fotoğraflarınızla fenomen olduğunu göreceksiniz. 
En çok ilgi duyan hashtagleri kullanmaya özen gösterin çünkü paylaşmış olduğunuz hashtagler başkaları tarafından görülmektedir. Bu sayede resimleriniz daha ilgi çekici hale gelecektir.

Beğenmiş olduğunuz fenomen sayfaları takip etmeye özen gösterin çünkü paylaşmış oldukları her fotoğraf size ilham verecek ve örnek almanızı sağlayarak sizi fenomen olma yolunda önemli yerlere getirecektir.

Dikkat çekmek için fenomen sayfaların fotoğraflarını beğenin ve yorumlar yapın bu sayede farklı kişiler tarafından görülüp keşfedileceksiniz. 

Evet arkadaşlar bugün sizlerle Instagramda nasıl fenomen olunacağı ile ilgili bilgiler vermeye çalıştım. Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir. 

Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle

Hoşçakalın, Takipte kalın
Yorum yapmayı unutmayın. :) 


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagramda Ağır Çekim Video Paylaşımı

İnstagram'dan Kız Tavlama Teknikleri

Instagram'da Hikayeye Bakanlar Neye Göre Sıralanır ?