Scorp Nedir Nasıl Kullanılır?

Merhaba arkadaşalar bugün sizlerler scorp nedir, nasıl kullanılacağı ile ilgili bilgiler vermeye çalışacağım. 

Scorp bir video paylaşım sitesidir. Videoların başlıkları belirlenerek üye olan kişilerin o başlık ile ilgili video çekerek paylaşmasıdır.
Scorp kuran bir üniversite arkadaş grubudur. Kurulduğu günden bu zamana kadar büyük bir gelişme kaydetmiş ve gelişmeye devam etmektedir.
Scorp uygulaması ilk zamanlar sadece iphone cihazları ile video çekimine izin vermekteydi sonrasında yapılan güncelleme ile Android cihazları tarafındanda kullanılmaya başlamıştır.
Güncelleme gelmeden önce yani sadece iphone cihazlarından çekilen videolar günlük 15 bin civarında olduğu söylenmektedir. Güncelleme geldikten ve Android cihazlarının hizmetine sunulduktan sonra bu sayının oldukça yükselmesi içten bile değil.

Peki Scorp Nasıl Kullanılır? 

Scorp uygulamasını kullana bilmek için telefonumuza indirmemiz gerekmektedir. Telefonumuza indirdikten sonra uygulamaya giriş yaparak gerekli bilgileri doldurup scorp uygulamasını kullanmaya başlayabiliriz.

istediğiniz kişileri takip edebilmektesiniz ve sizin çekmiş olduğunuz videolarıda beğenen kişiler sizleri takib edebilmektedir

Evet arkadaşlar bugün sizlere scorp uygulaması hakkında bilgiler vermeye çalıştım. Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir. 

Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle
Hoşçakalın, Takipte kalın
Yorum yapmayı unutmayın. :) 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagramda Ağır Çekim Video Paylaşımı

İnstagram'dan Kız Tavlama Teknikleri

Instagram'da Hikayeye Bakanlar Neye Göre Sıralanır ?