Instagramda Nasıl Profil Fotoğrafı Değiştirilir.



Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle sosyal paylaşım sitesi olan Instagramda profil fotoğrafımızın nasıl değiştirileceği ile ilgi bilgi vermeye çalışacağım. 

Öncelikle Instagram uygulamasına giriş yapıyoruz ve kendi profilimize erişim sağlıyoruz. Profilimize erişim sağladıktan sonra sol üst köşede bulunan profil fotoğrafımızın üzerine tıklıyoruz. Sonrasında ise karşımıza 5 seçenek çıkıyor.
Bunlar Mevcut fotoğrafı kaldır ( Bu seçimi yaparsak profil fotoğrafımız tamamen kapatılmış olur profilinizde resim gözükmez). İkincisi ise facebook ya da Twitter den aktar ( Bu kategoriyi seçersek Facebookta bulunan ya da Twitter de bulunan profil fotoğrafımızın aynısını Instagram profiline aktarmış olur). Üçüncü seçenek ise fotoğraf çek ( Bu seçenek ile cihazımızın kamerasıyla resim çekip profil fotoğrafı yapabiliyoruz). Son seçenek ise galeriden seç ( Bu seçenek ile cihazımızın hafızasında bulunan her hangi bir resmi seçip profil fotoğrafı yapabilmekteyiz. 

Profil fotoğraflarımızı başkaları büyütüp görememektedir. Sadece sol üst köşede görünen küçük resim gözükür. 

Evet arkadaşalar bugün sizlerle Instagramda nasıl profil fotoğrafı değiştire bileceğimiz ile ilgili bilgiler vermeye çalıştım umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.

Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle
Hoşçakalın Takipte kalın…
Yorum yapmayı unutmayın. :)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagramda Ağır Çekim Video Paylaşımı

İnstagram'dan Kız Tavlama Teknikleri

Instagram'da Hikayeye Bakanlar Neye Göre Sıralanır ?