Twitter da Kullancı Nasıl Engellenir?



Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle twitter da bizi takip eden kullanıcıları nasıl engelleyeceğimizi anlatmaya çalışacağım.

Twitter uygulamasını suistimal ederek kötü şekilde kullanan bir çok kişi bulunmaktadır ve bunların bazılarıda sizin gibi kullanıcılara kafayı takıp bıkkınlık usandırmaktadır. Bunun için twitter bu tür kullanıcılardan kurtulmak için engelleme özelliği yapmıştır.

Peki engellediğimiz kişilere ne olur?
Engellemiş olduğumuz kişiler sizin Twitter hesabınızı takip edemez, Hesabınızı kendi listesine ekleyemez, profil fotoğrafınızı göremez.

Yani kısacası o kullanıcıdan kurtulmuş olursunuz. Sizinle twitter üzerinden hiç bir şekilde ulaşıp iletişim kuramaz.

Peki bir kullanıcıyı engellemek için neler yapılması gerekiyor gelin hep beraber öğrenelim.
Kullanıcı en engellemek çok kolay bir işlemdir.
İlk olarak twitter hesabımıza giriş yapmalıyız. Hesabımıza giriş yaptıktan sonra engellemek istediğimiz kişinin twitter sayfasına erişim sağlıyoruz sonrasında ise açılır menüye tıklıyoruz ve karşımıza bazı seçenekler çıkıyor biz bu seçeneklerden (.... adlı kullanıcıyı engelle) Butonuna tıklayarak işlemi sonlandırmış oluyoruz.



Artık o kişiyi engellemiş oldunuz. Engellemiş olduğunuz kişiye bir ileti gitmemektedir. Fakat sizin sayfanıza girdikten sonra sizin onu engellediğinizi anlayabilir.

Evet arkadaşalar bugün sizlerle Twitter da bir  kullanıcıyı nasıl engelleye bileceğimizi anlatmaya çalıştım. Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.

Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle.
Hoşçakalın, Takipte kalın.
Yorum yapmayı unutmayın :)


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagramda Ağır Çekim Video Paylaşımı

İnstagram'dan Kız Tavlama Teknikleri

Instagram'da Hikayeye Bakanlar Neye Göre Sıralanır ?