Instagram da bildiriler Nasıl Kapatılır Nasıl Açılır?



Merhaba Arkadaşalar bugün sizlerle sosyal paylaşım sitesi olan Instagram ın bildirimleri ile ilgili bilgiler vermeye çalışacağım.

Instagramı günlük hayatta kullanırken bize bildirimler gelmektedir.
Fotoğraf paylaştınız da ya da başka bir paylaşım yaptığınızda yaptığınız paylaşımı beğenen, yorum yapan kişilerin bildirimleri  size gelmektedir. Bu bildirimler bazen Instagramda gezinirken bazende tuş kilidi kapılıyken gelmektedir.
Eğer tuş kilidini kapalıyken size bildirim gelmesini veya bildirim gelmemesini istiyorsanız bazı ayarları değiştirmeniz gerekmektedir.

Bu ayarlara ulaşabilmek için Instagram uygulamasına giriş yapmamız gerekiyor. Uygulamaya giriş yaptıktan ekranın sağ en altında bulunan butona tıklayarak kendi profilinize geçiş yapmanız gerekmektedir. Profilinize giriş yaptıktan sonra ekranın sol üst köşesinde bulunan ayarlar simgesine tıklıyoruz ve karşımıza ayarlarla ilgili bazı seçenekler geliyor biz bu seçeneklerden (Anında İlet Bildirimi Ayarları) seçeneğine tıklayarak karşımıza bildirimini kapata bildiğimiz seçenekler çıkmaktadır. Bu seçenekler (BEĞENMELER, YORUMLAR, YENİ TAKİPÇİLER, KABUL EDİLEN TAKİP İSTEKLERİ, INSTAGRAMDAKİ ARKADAŞLAR, INSTAGRAM DİRECT(MESAJ) İSTEKLERİ, INSTAGRAM DİRECT(MESAJ), OLDUĞUN FOTOĞRAFLAR, HATIRLATMALAR, İLK FOTOĞRAFLAR, ÜRÜN DUYURULARI, DESTEK TALEPLERİ) biz bu seçeneklerden istediğimizin bildirimini kapatabiliriz ya da herkezden gelmesine izin vere biliriz.
Bu seçenekler birbirinden bağımsızdır birini açıp bir diğerini kapatabilirsiniz bu tamamen sizin isteğinize kalmış bir durum söz konusudur.



Burada yazılanları bir yandan da Instagramdan bulmaya çalışırsanız bu işlemi yapmak sizin için daha kolay olacaktır.


Evet arkadaşalar bugün sizlerle Instagram bildirim ayarları ile ilgili bilgiler vermeye çalıştım.
Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.
Bir başka makalemde görüşmek dileğiyle

Hoşçakalın, Takipte Kalın
Yorum Yapmayı Unutmayın :)



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagramda Ağır Çekim Video Paylaşımı

İnstagram'dan Kız Tavlama Teknikleri

Instagram'da Hikayeye Bakanlar Neye Göre Sıralanır ?