Instagram'da Birden Fazla Hesap Ekleme

 Merhaba arkadaşlar bügün sizlerle Instagram'da birden fazla hesap ekleme hakkında bazı bilgiler vermeye çalışacağım.

Popüler fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram’a çoklu hesap desteği hem Android hem de iOS platformunda aktif olan birden fazla hesap ekleme seçeneğini kullanmak için yapmanız gereken tek şey aşağıdaki adımları izlemek olucaktır.


Mobilden fotoğraf paylaşmadan duramayan kullanıcıların vazgeçilmez uygulaması Instagram’ın beklenen özelliği tüm kullanıcılar dünya genelinde aktif oldu. Geçtiğimiz seneden bu yana test edilen çoklu hesap yönetimi özelliği 7.15 sürüm güncellemesiyle tüm iPhone ve Android kullanıcıları için aktif oldu. Özellikle hem kişisel hem de iş hesaplarını yönetmek durumunda olan kişilere fayda sağlayacak özelliğin kullanımı ise oldukça basit.

Instagram’da çıkış yapmadan iş ve kişisel hesabınız arasında geçiş yaparak kolaylıkla paylaşımda bulunmanız yeni gelen özellikle mümkün. İkinci hesap eklemek için Profilinizin üzerinde bulunan dişli simgesine dokunuyorsunuz ve ardından Seçenekler sayfasında en aşağıya inip Hesap Ekle’ye dokunuyorsunuz.
Hesaplarınız arasında geçiş yapmak için profil sayfasınızda kullanıcı adınıza ardından geçiş yapmak istediğiniz hesaba dokunmanız yeteli olucaktır.

Evet arkadaşlar bugün sizlere Instagram'da birden fazla hesap ekleme hakkında bahsetmeye çalıştım.

Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.

Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle...

Hoşçakalın :)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagramda Ağır Çekim Video Paylaşımı

İnstagram'dan Kız Tavlama Teknikleri

Instagram'da Hikayeye Bakanlar Neye Göre Sıralanır ?