Instagram Kullanıcıların Bilmesi Gereken 5 Uygulama

    Merhaba arkadaşlar bugün sizlere Instagram kullanıcıların bilmesi gereken 5 uygulama hakkında bazı bilgiler vermeye çalışacağım.


1:INSTAGETTER FOTOĞRAF VE VİDEO İNDİRME ARACI 

Instagetter Instagram'da bir fotoğraf beğendiğimizde onu kaydetmek için görüntü
 kalitesini oldukça düşüren ekran görüntüsü almaktan başka çaremiz yok. Videoları ise kaydetememekteyiz. 

Bu olanaklar düşünülerek geliştirilmiş uygulamada istediğiniz fotoğraf ve videoyu kalitesi düşmeden kolayca indirebiliyorusunuz. Yapmanız gereken tek şey istediğiniz paylaşımın URL'sini ilgili yere yapıştırdıktan sonra "SAVE IMAGE" veya "SAVE VİDEO" seçeneklerine tıklayıp indirme işlemini INSTAGETTER'e bırakmaktır.

2:SOCİALSAFE HESAP YEDEKLEME ARACI 

Socıalsafe sayesinde bilgisayarınızda kişisel bir Instagram kütüphanesi yaratıp içinde sonsuza kadar kaybolabilirsiniz. İçeriklerinizi yedekleyebilir , aramalar yapabilir ve olası tehlikelerden verilerinize zarar gelmeden kurtulabilirsiniz. 

Uygulamayı en fazla 4 hesabınızla 30 gün boyunca ücretsiz olarak deneme imkanız mevcuttur. Deneme süresinin ardından yıllık 7 Dolar dan başlayan fiyatlarla premium olarak kullanabilirsiniz.Instagram dışında Twitter , Facebook ve Linkedln gibi diğer sosyal ağlarınızı da yedekleyebilirsiniz.

3:PHOTO REPOST RETWEET YÖNTEMİ

Photo Repost, Android cihazlarınızda ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir Instagram repost etme yani bir gönderiyi kendi takipçilerinizle paylaşma uygulamasıdır. Instagram'ı daha etkili bir şekilde kullanmanız için bu uygulamayı indirmenizi tavsiye ederim.

4:TAGSFORLİKE HASHTAG UYGULAMASI 

TagsForLikes uygulaması Instagram'da paylaşacağınız resimlere en kolay ve hızlı yoldan etiket ekleyebilmeniz için hazırlanmış uygulamalardan birisi ve her resimde etiketler olması elbette takipçilerinizi ve beğenilerinizi de arttıracaktır.
Etiket eklemek için tek yapmanız gereken uygulama içerisindeki kategorilerden birini seçmek ve beğendiğiniz etiketleri kopyala dedikten sonra Instagram resimlerinize yapıştırmak.
5:INSTANALİZ TAKİPÇİ ANALİZİ UYGULAMASI 


Instanaliz uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcısı olan Instagram severlerin faydalanabilecekleri ücretsiz takipçi kontrol uygulamaları arasında yer alıyor. Kolayca kullanılabilen bir arayüzle birlikte gelen ve oldukça az yer kaplayan Instanaliz sayesinde kimlerin sizi takip ettiğini veya takibi bıraktığını görmek mümkün hale geliyor.

 Evet arkadaşlar bugün sizlere Instagram kullanıcıların bilmesi gereken 5 uygulama hakkında bahsetmeye çalıştım.

 Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.

 Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle...


 Hoşçakalın, takipte kalın

Yorum yapmayı unutmayınız :) 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagramda Ağır Çekim Video Paylaşımı

İnstagram'dan Kız Tavlama Teknikleri

Instagram'da Hikayeye Bakanlar Neye Göre Sıralanır ?