En Hızlı Değişen Sosyal Mecra Instagram



Sosyal paylaşım sitesi olarak kullanıma sunulan instagram kısa süre içerisinde milyonlarca kişiyi kazanarak en çok kullanılan sosyal paylaşım sitesi haline gelmiştir.

Instagramın bu denli büyümesinin en büyük sebeplerinden bir tanesi şüphesiz fotoğraf paylaşımına vermiş olduğu önemdir. Instagram fotoğraf paylaşımına vermiş olduğu önemi yapmış olduğu her yenilik ile birlikte tekrar gözler önüne sermektedir. Bu yeniliklerde Instagram kullanıcıları tarafından sevilerek her geçen gün paylaşılan fotoğraflarda artış gözlemlenmektedir.

Şuanda yapılan araştırmalar sonucunda Instagram kullanıcılarının günde yapmış olduğu paylaşımlar milyonları geçmektedir.

Instagram fotoğraf paylaşımına vermiş olduğu önemi devam ettirirken video alanında da yenilikler yapmayı sürdürmektedir. Bu sayede video paylaşımıda Instagramda büyük önem kazanmıştır.  Instagram bu yapmış olduğu yenilikler ile birlikte hem ülkemizde hemde dünyada ses getiren sosyal paylaşım siteleri arasında birinci sıralarda yer almaktadır.

Yapılan araştırmalar sonucunda Instagramın diğer sosyal paylaşım sitelerine nazaran en çok değişiklik gösteren site arasına girmiştir. Instagramın bu denli değişiklik gösteren yenilikleri kullanıcıları tarafından beğenileri toplamaya devam etmektedir.



Bu şekilde Instagramı kullanan kişilerin kullanım amacları her geçen gün değişiklik göstermektedir.
Kimilerimiz hesaplarımızı şahsi hesaplar olarak kullanmaktayız. Kimilerimiz ise satış amaclı kulanmaktayız. Fakat son zamanlarda Instagramı ticaret amaclı kullanan kişilerde artış gözlemlenmiştir.

Bunu farkeden Instagram satış hesaplarına yönelik çalışmalar yapmaya başlamıştır. Bu çalışmaların en belirgin ve beğenileni şüphesiz satış hesaplarına yönelik olan ticari sayfa açma yeniliğidir. Bu sayede Instagramda yeni bir satış hesabı kurmak isteyen bir kişi tamamen satışa yönelik bir hesap kurmada Instagramın satış hesapları için tasarladığı yeniliklerden yararlanmaktadırlar.

Instagram bu şekilde ününe ün katarak en çok kullanılan sosyal paylaşım sitesi haline gelmiştir.
Instagramın gelecek günlerde yapacağı yenilikler merakla beklenmektedirler.

Evet arkadaşlar bugün sizlerle Instagramın en çok değişiklik gösteren sosyal medya aracı olmadaki sebeplerinden bahsetmeye çalıştım.

Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.

Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle.
Hoşçakalın, takipte kalın.

Yorum yapmayı unutmayın   :)  

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagramda Ağır Çekim Video Paylaşımı

İnstagram'dan Kız Tavlama Teknikleri

Instagram'da Hikayeye Bakanlar Neye Göre Sıralanır ?