İnstagram'dan Kız Tavlama Teknikleri

Günümüzde sanal ortamın oluşturduğu arkadaşlıklar inanılmaz derecede arttı. Bazı insanlar karşı gelebilir ama sosyal medyada edinilen arkadaşlıklar inanılamayacak derecede çok fazla.
Bu yazımızda facebook'a bir alternatif olan özellikler akrabaların hışmından uzak durabiliceğimiz İnstagram uygulamasından kız tavlayacağız..

1-)Arkadaşlar öncelikli olarak İnstagram hesabınızı temizlemeniz gerekicektir, Arkadaş çevrenizde göze batmaması gerekir.

2-)Bu adımda ilk olarak paylaşmanız gereken fotoğraflara deyineceğiz.
-Fotoğraflarınız sıradanlık göstermemelidir
-Günde 2 taneden fazla paylaşım yapmamanız gerekir.
Örneğin; Çekilen fotoğraflarda yanınızda karşı cinsten olması, ancak fazla samimi ve yakın olmamanız gerekicektir, aksi halde kızları kaçırabilirsiniz.

3-) Bu adımda ise takip ediceğiniz kızları iyi seçmelisiniz, önceden bahsettiğimiz gibi kızlara dikkat edin ardı ardına kız takipleri yapmak yerine arada erkek ve ünlü takip etmeniz yararınıza olucaktır.

4-)Tabii kızları tavlamak zor iş. Bunlar yeterli değil. Öncelikli olarak olumsuz psikolojiden kurtulmanız gerekiyor. Kızlar sizde yanlış anlamayın bizimkisi kötü görüntüden arınıp derdimizi daha iyi bir şekilde anlatabilmek.

Bunlarda sizin dikkatinizi çekebilicek şeyler, sizleri seviyoruz kızlar..


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagramda Ağır Çekim Video Paylaşımı

Instagram'da Hikayeye Bakanlar Neye Göre Sıralanır ?