İnstagramda Hikaye Paylaşımına Arkadaş Etiketleme



Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle Instagramın hikaye özelliğinin farklı bir yeniliğinden bahsetmeye çalışacağım.

Instagram uygulaması diğer sosyal paylaşım sitelerine göre birinci sıralarda yer almaktadır. Instagram uygulamasının birinci sıralarda yer almasının en belirgin özelliğinden bir tanesi fotoğraf paylaşımına vermiş olduğu önemden kaynaklanmaktadır. Instagram bu birinciliğini devam ettirebilmek için her fırsatta farklı yenilikler yaparak kullanıcılarının ilgisini çekmeyi ve kullanıcı sayısını arttırmayı başarmaktadır.

Fotoğraf alanından yapmış olduğu yenilikler ile yakaladığı popülerliği video alanında da ilerletebilmek için video yenilikleri yapmaya devam etmektedir. Şuana kadar yapmış olduğu en belirgin video yeniliği hiç şüphesiz video süresini uzatma ve video görüntüleme sayacı olmuştur.

Instagram bu yenilikleri sonucunda kullanıcı sayısını her geçen gün arttırmakta ve kullanım amaclarına farlılık katmaktadır. Instagramı kullanım amaclarını açmak gerekirse bazılarımız ınstagramı şahsi amaclı kullanmakta bazılarımı ise satış amaclı kullanmaktadır.
Son zamanlarda ise satış hesaplarında büyük bir artış gözlemlenmiştir ve ınstagramdan alışveriş yapan kişilerin sayısında da otomatik olarak büyük bir artış gözlemlenmiştir.










Instagramın dün kullanıma sunmuş olduğu bir diğer yenilik ise stories uygulamasına yani hikaye özelliğine getirmiş olduğu arkadaş etiketleme özelliği oldu. Bu özellik ile beraber Instagramda paylaşmış olduğumuz hikayelerde arkadaşlarımızı etiketleyebileceğiz.

Instagram hikaye özelliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Bu yeni özelliği ile birlikte kullanımının daha da artacağı tahmin edilmektedir.
Instagramın bu hikaye özelliğini Snapchat uygulamasına benzer olmasıyla büyük dikkat çekmiştir. Hatta bu özellik sonrasında Snapchat uygulamasının en büyük rakibi haline gelmiştir. Çok kısa bir sürede de kullanımı hat safhalara çıkarmıştır. Günde Instagramda uygulamasında milyonlarca kişi hikaye paylaşımı yapmaktadır.

Instagram yapmış olduğu bu yenilikleri bizlerin görüş ve önerilerini göz önünde bulundurarak yapması büyümesinde büyük rol oynamaktadır.

Gelecek günlerde yapacağı farklı yenilikler hepimizde merak uyandırmaktadır.

Evet arkadaşlar bugün sizlerle Instagramın hikaye özelliğinin yenilikleri hakkında bilgiler vermeye çalıştım. Umarım sizlere yardımcı olmuşumdur.

Bir sonraki yazımda görüşmek dileğiyle.
Hoşçakalın, takipte kalın

Yorum yapmayı ve bizi takip etmeyi unutmayın  :)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagramda Ağır Çekim Video Paylaşımı

İnstagram'dan Kız Tavlama Teknikleri

Instagram'da Hikayeye Bakanlar Neye Göre Sıralanır ?