Instagram Canlı Yayın Güncellemesi

Günümüzde en sık kullanılan sosyal medya platformu Instagram'da  dünya genelinde 700 milyon civarı kullanıcısı bulunmaktadır. Instagram yapmış olduğu güncellemeler ile giderek büyüme oranını artırmaya devam etmektedir. Böylelikle Instagram’a bir yeni güncelleme daha geldi ve canlı yayınların daha eğlenceli olması için yeni çalışmalar yapıldı. Instagram canlı yayına yüz filtresi özelliği getirilmiştir.

Böylelikle Instagram üzerinden canlı yayın yaptığınıza programda bulunan  yüz filtresi özelliklerini kullanabilme imkanız mevcuttur. Hazırda olarak bu özellikle hikayeler aracılığı ile kullanılabilmekteydi ancak canlı yayında kullanım özelliği yoktu. Lakin Instagram’a gelen son güncellemeden sonra artık canlı yayında yüz filtresi özelliği kullanılabilmektedir.
Instagram canlı yayın yüz filtresi özelliği nasıl kullanılmaktadır, yüz filtresi özelliği nedir?

Instagram Yüz Filtresi Özelliği Nedir?

Instagram kullanıcıların genellikle fotoğraf çekinirken ya da durum atarken genel olarak yüz filtresini kullanıyor fakat birçok kullanıcın yüz filtresi özelliğinden haberi yoktur. Yeni yapılan güncelleme ile Instagram’da durum atarken bilindiği üzere yüzünüzde bazı değişiklikler yapabiliyorsunuz. 

Örnek olarak gözlük takabiliyor, etraftaki rengi değiştirebiliyor, kendinizi sevimli hayvanlara böceklere çevirebilmektesiniz.
Genelde bu özellikler Snapchat uygulamasında mevcuttur. Bilindiği gibi Instagram, Snapchat’te bulunan durum özelliğini aldığı gibi neredeyse tüm yüz filtresi özelliklerini de almış bulunmaktadır.

Instagram kullanıcıların durum özelliğini ve yüz filtresi özelliğini beğenmesini öğrendikten sonra bu konu hakkında yeni güncellemeler yapmaya başladı. Buna nazaran canlı yayın içinde önemli bir güncelleme yapılmıştır.


Instagram Canlı Yayın Güncellemesi

Instagram’da normal bir durum atar gibi canlı yayında açılabilmektedir. Ancak canlı yayında her hangi bir yüz filtresi kullanılmamaktaydı ve yüz filtreleri sadece duruma özel bir şekilde bulunmaktaydı. 

Yapılan güncelleme ile birlikte artık sistem değişti ve canlı yayına yüz filtresi özelliği eklendi.Güncelleme sonrası Instagram uygulaması üzerinden canlı yayın yaptığınızda yüzünüze farklı objeler koyabilmeniz mevcut hal almıştır. Kendinizi program dahilinde sevimli hayvan böceklere çevirebilecek ya da gözünüze farklı renklerde gözlükler takarak etraftaki rengi de değiştirebileceksiniz. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagramda Ağır Çekim Video Paylaşımı

İnstagram'dan Kız Tavlama Teknikleri

Instagram'da Hikayeye Bakanlar Neye Göre Sıralanır ?