Instagram'da #Hashtag (Etiket) Sorunu

 Merhaba arkadaşlar bügün sizlerle Instagram'da #hashtag sorunu hakkında bazı bilgiler vermeye çalışacağım.

 Milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılan Sosyal Medya uygulaması Instagram yeni güncellemeleri ile kullanıcılarını mutlu etmektedir. Ancak yeni güncelleme sonrası birçok kullanıcı tarafından hashtag (etiket) sorunu kullanıcıları üzmüş durumdadır.

Özellikle 2 haftadan beri Instagram'da hashtag (etiket) sorunu hakkında bir çok şikayet bulunmaktadır. Instagram hashtag gözükmüyor, etiketlediğim fotoğraflar hashtag'e tıklayınca görünmektedir gibi bir çok sorun yaşayan kullanıcı bulunmaktadır


Sorunun sebebi 2 hafta önce yapılan bir çalışmadan kaynaklanmaktadır. Bu çalışma sonucunda milyonlarca sahte takipçi ve birçok kullanıcının satın aldığı fake takipçiler silinmiş durumdadır. Bunun yanı sıra hashtag hilesi yapan kişilerin tespiti yapıldı ve engelleme ile ilgili birçok çalışma yapılmıştır. Bu sebeple haklı veya haksız olarak sizde engellenmiş olabilirsiniz. Engellediğiniz kişiler size mesaj atabilir veya hashtag etiketinde fotoğraflarınız çıkmayabilir.

HASHTAG ENGELİ YEDİYSENİZ YAPMANIZ GEREKENLER NELERDİR?

Birçok kullanıcının yaşadığı hashtag (etiket) sorunu haksız bir engelleme değildir. Instagram topluluk kurallarına aykırı davrananların tespit edilmesi sonucu böyle bir durum gerçekleşmiştir. Böylece hesabınızda düzgün olmayan bir takım olaylar olduğu için engellenmiş olabilirsiniz. Bu sorunun nedeni kullandığınız uygulamalardan olmuş olabilir. Sorunun kaynağı Instagram'da olabilir eğer bu sorunun başka kullanıcılar da yaşıyorsa en kısa zamanda düzelicektir.
Normal şartlarda Instagram hashtag engeli bir iki gün içerisinde kaldırılmaktadır. Bu süre içinde paylaşım yapmamanızı öneririm. Engeliniz kalktıktan sonra kullandığınız hashtaglerin fotoğraflarınızla ilgili olmasına özen gösteriniz ve fazla hashtag kullanmayınız.


Evet arkadaşlar bugün sizlere Instagram'da #hashtag sorunu hakkında bahsetmeye çalıştım.

Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.


Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle...

Hoşçakalın Takipte Kalınız😊


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagramda Ağır Çekim Video Paylaşımı

İnstagram'dan Kız Tavlama Teknikleri

Instagram'da Hikayeye Bakanlar Neye Göre Sıralanır ?