instagram videomu görüntüleyenleri görmek

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere instagramda paylaştığınız videoların izlenmesini lakin kimin izlediğini merak eden bir arkadaşın sorusunu detaylıca cevap vererek açıklamak istiyorum.

Instagram hepimizin bildiği gibi her geçen gün yeni bir özellikle ortalığa çıkıyor.
Çıkardığı her yeni özellik ise gündeme bomba gibi oturuyor.

Instagram videoların eskiden görüntülenme sayılarını bizimle paylaşmıyorken, çıkardığı yeni güncellemeyle bu olaya son verdi ve artık paylaşılan videoların kaç instagram kullanıcı tarafından izlendiği sizlere sunuluyor.  Bu özelliğin ilk zamanlarında kim videonuzu izlemiş görebiliyordunuz bu sayeede hedef kitlenizide görebiliyordunuz. Bir çok kişi stalklamaya son vermeye başlamışken kimilerimizde fake hesaplara yönelmekteydik. Ancak instagram bu konuda detaylıca masaya yattığında bu konunun özgürlüğü ihlal ettiğini düşündüğünden bu özelliğin kalkmasına karar verdi.
Artık sadece videolarımızın izlenme oranlarıyla karşı karşıya kalıyoruz. Kimin izlediğini görememekteyiz. instagram profilime bakanlar gibi uygulamalara yönelen insanlar.
Bu tarz uygulamalar vasıtasıyla kısmi olarak profillerine kimlerin baktıklarını görebilmektedirler.
instagram takipçi satın alma mobil ödeme kimi insanlarda bu tarz yöntemlere başvurup takipçi satın almaktadırlar. Bunun faydası daha fazla kişiye ulaşıp popüler olmak olduğunu söyleyebiliriz.
Olayın en sıkıntılı yanı insanlar takipçi satın aldıklarında videoları daha fazla kişi tarafından izleniyor lakin bu fazla izlenme kimi zaman takipçi sayısına göre oldukça sırıtabiliyor


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagramda Ağır Çekim Video Paylaşımı

İnstagram'dan Kız Tavlama Teknikleri

Instagram'da Hikayeye Bakanlar Neye Göre Sıralanır ?